Премини към основното съдържание

Миграция на сайтове базирани на Друпал 7 към версия 9/10

Миграция на Друпал 7 към 9/10

Информираме нашите клиенти, че версия 7 на CMS Друпал ще се поддържа до месец Ноември 2023 г. Версия 7 работеше близо 10 години и е време да отстъпи на по-ново поколение платформа, която ще продължи да се развива в бъдеще. До момента сме изградили наново и мигрирали сайтове на няколко наши клиенти.

От наша страна съзнаваме колко важен е преходът към по-нова платформа. Това ще гарантира сигурност и бъдеще на проекта. За съжаление повечето сайтове изградени на Друпал 7 ще трябва да бъдат създадени наново на новата платформа, а информацията в тях мигрирана по подходящ начин. Това е свързано с време, усилия и инвестиции.

Нашият екип е на разположение с:

изграждане на нови сайтове на Друпал 9/10;
миграция на информация от сайтове базирани на Друпал 7 към по-нова версия;
запазване на създадените URL адреси и машинни такива (nodes) за съдържанието в сайта, вътрешни връзки и файлове;
съхранение и повторно нанасяне на мета-данни от стария сайт;
обучение за работа с новата платформа.

Друпал 10 ще се поддържа в близките няколко години, като миграцията към версия 9, за която има стабилни модули, е важна стъпка към обновяване към следваща версия на системата.
 

Миграция на други платформи към сайт с CMS

Нашият екип е на разположение за миграция на статични сайтове, базирани на по-стари и различни платформи към Drupal, стабилна версия с тенденция за обновяване.

Мигрираме съдържание, потребителски профили, качени файлове.

Също така се стараем да запазим URL адресите които е ползвала старата система, или статичен сайт, в рамките на възможното.